fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

Izgradnja bazena - Termo Pool Jagodina

Termo Pool
IZGRADNJA BAZENA

Ako razmišljate o izgradnji bazena, na pravom ste mestu. U skladu sa sopstvenim mogućnostima odaberite armirano betonski, montažni, polipropilenski bazen i uživajte u svom dvorištu ovog ali i svakog narednog leta.
Svaki bazen je priča za sebe i dopušta Vam neograničenu kreativnost. Da bi sve bilo kako treba, nudimo Vam i uslužno projektovanje bazena u skladu sa Vašim zahtevima.

Postoji dva tipa prečišćavanja bazena. Skimerski, gde se prečišćavanje površinske vode vrši preko skimera koji je povezan na pumpu, i prelivni, kod koga se prečišćavanje površinske vode obavlja prelivanjem u prelivni kanal odakle se dalje sliva kompenzacioni bazen pa u filter. Od potrebnih elemenata za skimerski bazen tu su: filter + šestopoložajni ventil, cirkulaciona pumpa, slivnik, skimer, zidne mlaznice. Takođe potrebno je ugraditi i usisnu mlaznicu na koju se montira crevo i četke i vrši seusisavanje bazena po potrebi.
Za prelivni bazen potrebno je: filter + šestopoložajni ventil, cirkulaciona pumpa, slivnik, slivnik prelivnog kanala, podne mlaznice. Potrebno je prekriti prelivni kanal, a kod nas možete naći prelivne rešetke vrhinskog kvaliteta. Takođe potrebno je ugraditi i usisnu mlaznicu na koju se montira crevo i četka i vrši se usisavanje bazena po potrebi.
Od dodatnih elemanta kod nas možete naći reflektore, merdevine, hidromasažere kao i razne vodene atrakcije.
Nakon betonaže potrebno je odraditi završnu obradu bazena. Kao završnu obradu možemo Vam ponuditi lajner foliju, stakleni mozaik ili keramičke pločice. Pre ugradnje staklenog mozaika ili pločica potrebno je odraditi hidroizolaciju bazena, za šta Vam preporučujemo korišćenje Sika i Isomat proizvoda.

Molimo da pre kupovine proizvoda proverite validnost cena. Postoji mogućnost odstupanja navedene od stvarne cene.

SVE CENE SU SA PDV-om