fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

Hidroizolacija

Hidroizolacija je odličan način da zaštitite svoj dom ili poslovni prostor od oštećenja nastalih vodom. Ovaj proces zaštite ima za cilj sprečavanje štete koju voda može da napravi na zidovima, temeljima i drugim stambenim ili poslovnim površinama. Osim što sprečava prodor vlage i vode, hidroizolacija takođe pomaže u očuvanju strukture objekta, produžavajući njegov životni vek.

Prodiranje vode kroz zidove i druge površine uzrokuje probleme poput plesni, buđi, korozije i ostalih oštećenja. Kvalitetnom hidroizolacijom ove neprijatne i nezdrave pojave mogu se sprečiti.

Postoje različite vrste hidroizolacije: hidroizolacija zidova, krova, hidroizolacija temelja, bazena, podruma i druge. Kako bi se osigurao najbolji kvalitet, hidroizolacija se uvek vrši nakon detaljne pripreme površina koje se tretiraju.

Sa raznim vrstama hidroizolacije poput jednokomponentnog ili dvokomponentnog polimera, cementne smeše ili elastične hidroizolacione trake možete sprečiti vlagu da uzrokuje štetu vašim unutrašnjim prostorijama. Koje ćete sredstvo koristiti, zavisi od prostorije i problema koji se rešava. Pažnju treba obratiti onim prostorijama koje su sklone stvaranju vlage poput kupatila, sauna, podruma i drugih vlažnih prostorija.

Hidroizolacija je neophodna kako bi se osigurao dugotrajni kvalitet objekata, jer je ovo jedan od najvažnijih koraka u zaštiti objekta od štetnih uticaja vlage. Zbog toga se preporučuje da se hidroizolacija poveri stručnjacima, kako bi se osigurala najbolja moguća zaštita.


Prikaz:
Sort. po:

Molimo da pre kupovine proizvoda proverite validnost cena. Postoji mogućnost odstupanja navedene od stvarne cene.

SVE CENE SU SA PDV-om