fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

O našoj Kompaniji

Termo Pool DOO - Grejanje i Bazeni

Termo Pool d.o.o. je firma sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja opreme za bazene i centralno grejanje. Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima obezbeđuje širok asortiman proizvoda. Obezbeđujući odnos cene i kvaliteta, cilj je da krajni korisnik bude zadovoljan, bilo da uživa u toplini svoga doma ili u kupanju u sopstvenom bazenu.

U ponudi imamo: kotlove i kamine za grejanje na pelet (Milan Blagojević Smederevo, Mareli, Alfa Plam, Burnit), kotlove i kamine za grejanje na čvrsto gorivo (Viadrus, Termomont, Bosch), gorionike za pelet (Ferroli, Bmax, Burnit, Easy Pel), kotlove na biomasu (Termomont, Šukom), solarne kolektore (Burnit, Viessmann i Vaillant), gasne kotlove (Viessmann, Vaillant, Protherm, Bosch, Immergas, Ferroli), električne kotlove (Vaillant, Impro, Plazma, EkoPan), bojlere (Bosch, Termorad, Universal), opremu za podno i radijatorsko grejanje - La Farga bakarne cevi i Henco, Blansol, Giacomini, Firat pex-al-pex cevi, pumpe (Grundfos, Wilo, Halm, Shimge), radijatore (Airfel, Starpan, Global, Decoral), armature (Caleffi, Arco, Heimeier, Herz, Giacomini), montažne dimnjake (Vilpra). U saradnji sa preduzećem Hidroterm iz Jagodine, pokrenut je brend Termofluid R antifriz za sisteme centralnog grejanja sa vekom trajanja do 10 godina.

Preduzeće Termopool je ovlašćeni uvoznik i distributer hemije i opreme za bazene španskog proizvođača Diasa i zastupnik brenda Dpool, kao i ovlašćeni distributer za Srbiju za brend Emaux. Takođe, u prodajnom asortimanu bazenske opreme posedujemo brendove Pina i Astral. U ponudi bazenske opreme možete pronaći sve što Vam treba za održavanje bazena, pre svega hemiju za bazene – testere, multiaction tablete, sredstva za održavanje vode (ph i Cl), algicid, flokulant, sredstva za eliminisanje gvožđa iz vode, uklanjanje kamenca i sl. Ukoliko želite da izgradite bazen, Termopool se bavi i projektovanjem bazena i ugradnjom opreme – cevni razvod, filteri za bazene, pumpe za bazene, skimeri, mlaznice, rasveta za bazene (halogena, led i RGB), hidroizolacijom bazena, prodajom i postavljanjem staklenog mozaika (pločica za bazene).

Svi proizvodi imaju sertifikate, kao garanciju kvaliteta, pouzdanosti i visokih performansi artikala, a tu je povoljna cena i vrhunska usluga koju pružamo korisnicima pri odabiru materijala i samoj instalaciji, uključujući kontakt sa izvođačima radova i povezivanje sa profesionalnim instalaterima i kvalifikovanim majstorima. Sarađujemo sa velikim brojem izvođača radova i možemo preporučiti firme za podršku krajnjem korisniku.

Image

Reč direktora kompanije

Kao preduzeće nastalo iz porodične firme, Termo Pool d.o.o. se iz godine u godinu razvijao i rastao. Pozitivna klima koja karakteriše naše poslovanje svakako je složena i nju određuje više faktora. Najznačajnija karika u našem poslovanju je kupac. Kada pogledamo oko sebe uviđamo da je konkurencija iz dana u dan sve jača, ali je naš cilj nedvosmislen – opstati na tržištu uz adekvatnu poslovnu politiku koja će težiti jačanju pozicije na tržištu.

Biti uspešan u poslu, posebno u našoj delatnosti, veliko je dostignuće za sve zaposlene. Bez obzira na kojoj poziciji zaposleni u našoj kompaniji rade, trudimo se da se kontinuiranim učenjem usavršavamo. Biti profesionalan ne znači samo imati znanje iz oblasti kojom se bavimo, već posedovati sve one osobine koje čine da u svakoj situaciji, odgovorimo i na najkompleksnije zahteve.

Naš cilj je da sve izazove koji se postavljaju u savremenom poslovnom okruženju savladamo precizno, tačno i pravovremeno.

Mladen Rupnik

Direktor

0
Zaposlenih
0
Prodaja dnevno
0
Proizvoda

Cilj: Realizovati poslovne aktivnosti u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja.

Naša vizija

Biti sinonim za kompaniju koja podiže standarde u opremi za centralno grejanje i bazene, kako u oblasti trgovine, tako i u oblasti življenja. Nastojeći da uvodimo nove trendove, da ih predviđamo i kreiramo težimo da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Naša misija

Ponudom proizvoda i usluga za potrebe centralnog grejanja i bazena, uticati na stvaranje zadovoljstva potrošača. Zadovoljan kupac je naša najbolja reklama koja podsticajno deluje na naše zaposlene.

Kontaktirajte nas danas i zakažite

besplatne konsultacije

Pozovite za sva pitanja

011/74-66-416

ili nam pošaljite email

info@termopool.com