fbpx

LJubiše Miodragovića 11 N , 11160 Beograd

This image for Image Layouts addon

Predstavljamo
Poliesterske bazene

Poliesterski bazeni se mogu isporučiti iz jednog komada (u zavisnosti od dimenzije) ili kao modularni bazeni (sastavljaju se iz delova). Veliki broj različitih modela i dimenzija omogućavaju da uz kompletnu opremu brzo i lako koristite svoje bazene i uživate u njima. Vek trajanja poliesterskih bazena je duži od 20 godina.
U procesu postavljanja poliesterskog bazena velika prednost ogleda se u tome što su to montažni bazeni koji se montiraju bez upotrebe betona. Potrebno je iskopati rupu koja odgovara dimenzijama bazena, pripremiti mesto za mašinsku sobu u kojoj će se nalaziti uređaji za filtraciju sa dodatnom opremom. Nakon toga sledi montaža koju je moguće obaviti za tri do četiri dana. Sve stručne montažne radove izvode naši monteri.

Za poliesterske bazene po pravilu se pre montaže bazena pripremi betonska podloga na kojoj se bazen sastavlja i na kojoj se obave svi montažni radovi Nakon toga vrši se postupak zasipavanja bazena, slično kao i kod ostalih vrsta bazena.

Osnovna prednost ovih bazena jeste nizak nivo troškova koji ovi bazeni imaju i kratak rok izvođenja radova. Poliesterski bazeni imaju tri važne karakteristike: oni su funkcionalni, estetski rezultat je veoma zadovoljavajući, a to je brz konstrukcijski izbor. Postoji veliki izbor opreme za ovu vrstu bazena, kao što je ugradnja hidromasaže, turbo jet i sl.

Dimenzije bazena Cena (EUR)
5x2.5x1.5 6.222,00
6x3x1.5 6.888,00
7x3.6x1.5 7.444,00
8x4x1.5 7.777,00
10x5x1.5 9.777,00

* Cene poliesterskih bazena sa montažom kade,uključeno povezivanje osnovne opreme (skimer, slivnik, 2 potisne mlaznice i 1 reflektor)

* U cenu uračunato zalivanje betona oko bazena ali bez gradjevinskog materijala, bez transporta do kupca, i bez opreme za filtraciju.

* Transport 1,2e po km za kadu, obaveza investitora da obezbedi smeštaj i ishranu montera

* Cene su bez PDV-a

Molimo da pre kupovine proizvoda proverite validnost cena. Postoji mogućnost odstupanja navedene od stvarne cene.

SVE CENE SU SA PDV-om