SIKA HIDROIZOLACIONI MATERIJALI

Švajcarska kompanija SIKA je vodeći proizvođač hidroizolacionih materijala i lepkova za keramiku. Na tržište se probija kvalitetom uz povoljne cene. U poslovima vezanim za građevinarstvo, kompanija SIKA nudi visokokvalitetne proizvode i rešenja svojim potrošačima: izvođačima, proizvođačima betona i distributerima. Svojim inovativnim duhom, iskustvom i znanjem, kompanija SIKA je idealan partner u svakoj fazi procesa gradnje.

U našima maloprodajnim i veleprodajnim objektima možete dobiti sve potrebne informacije o proizvodima koji Vas interesuju. Uz naše savete možete naći najbolje rešenje za Vaše potrebe. Korišćenjem SIKA proizvoda bićete trajno zadovoljni kvalitetom izvedenih radova.

 

Hidroizolacija i završna obrada bazena:

Jako bitna stavka kod izgradnje bazena je pravilna hidroizolacija i završna obrada. Sa Sikinim proizvodima može se kompletno odraditi hidroizolacija a u ponudi imamo i veoma kvalitetne lepkove za polaganje staklenog mozaika.

Proizvod koji se koristi kod pravljenja vodonepropusnog betona:

Sika ViscoCrete 3077

Proizvodi koji se koriste za ugrađivanje u beton na spojevima:

Sika Waterbar A-19 (30m/Rol)

Proizvodi za hidroizolaciju bazena:

Sika Latex-podloga, Sika MonoTop 620-smesa za fina izravnjavanja; SikaTopSeal 107 ili Sika Lastik-1K-hidroizolacija; Sika SealTape S-traka na spojevima između dva sloja hidroizolacije

Proizvodi za polaganje staklenog mozaika:

Sika Ceram 230 Mosaic-lepak, Sika Ceram T Latex 4L-emulzija za poboljšanje karakteristika lepka, Sika Ceram CleanGrout-masa za fugovanje, Sika Ceram LatexGrout-emulzija za poboljšanje karakteristika mase za fugovanje