OPREMA ZA CENTRALNO GREJANJE

„Termo Pool“ d.o.o . je firma sa sedištem u Beogradu, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja opreme za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala. Na tržištu se nalazimo već 15 godina i imamo veliko iskustvo u trgovini – veleprodaji i maloprodaji proizvoda renomiranih svetskih proizvođača.

Naša misija je da krajni korisnik bude zadovoljan, uzimajući u obzir odnos cene i kvaliteta proizvoda, i da pružimo što bolju i kvalitetniju uslugu krajnjem korisniku.

Svi proizvodi imaju sertifikate, kao garanciju kvaliteta, pouzdanosti i visokih performansi artikala, a tu je povoljna cena i vrhunska usluga koju pružamo korisnicima pri odabiru materijala i samoj instalaciji, uključujući kontakt sa izvođačima radova i povezivanje sa profesionalnim instalaterima i kvalifikovanim majstorima. Sarađujemo sa velikim brojem izvođača radova i možemo preporučiti firme za podršku krajnjem korisniku.

U ponudi imamo različite tipove grejanja: grejanje na čvrsto gorivo, grejanje na gas,grejanje na struju, grejanje solarnim kolektorima... Sarađujemo sa renomiranim svetskim proizvođačima i u našem asortimanu imamo poznate brendove: Viadrus, Vailant, Viessmann, Marelli, Bosh, Easy Pel, Lamborghini; bakarne cevi La Farga, pex-al-pex cevi: Henco, Blansol i jeftiniju varijantu pex-al-pex cevi; pumpe: Grundfos, Wilo, Halm; radijatore: Airfel, Global; armature: Caleffi, Arco, Heimeier, Herz, Giacomini; montažne dimnjake Vilpra; solarne kolektore i bojlere Ezinc.

Od naših zaposlenih možete dobiti informacije o karakteristikama proizvoda, uporedne karakteristike za više artikala, pregled prednosti i mana, kao i sugestije u cilju odabira optimalnog rešenja za Vaše potrebe. Robu isporučujemo sa lagera, što omogućava brzu isporuku do krajnjeg korisnika, i obezbeđena je isporuka na teritoriji Beograda.

U najkraćem roku možemo odgovoriti i na najkompleksnije zahteve.

NAŠI RADOVI